Blogs » Family & Home » russiske forsvarere til hovedet

russiske forsvarere til hovedet


 • fodboldtrøjer

  russiske forsvarere til hovedet efter  Finland ville have kvalificeret sig til de sidste 16 med en  Fodboldtrøjer Til Børn, Billige Fodboldtrøjer, Køb Fodboldtrøjer  aleksey miranchuk bragte største udvalg af fodboldtrøjer soiri går i offside


  Rusland sikrede deres første sejr i Euro 2020 med en hårdt kæmpet sejr over Finland i Sankt Petersborg.

  Aleksey Miranchuk bragte værterne foran i første halvlegs skadetid med en fin, curling finish, på trods af at han var omgivet af forsvarere.

  Finland ville have kvalificeret sig til de sidste 16 med en sejr og troede, at de havde åbnet scoringen, men Joel Pohjanpalos hovedstød blev udelukket fra offside fodboldtrøjer til børn.

  Resultatet efterlader begge sider på tre point før deres sidste gruppe B -kampe på mandag.

  Finland, der konkurrerede i deres første store finaler, vandt lørdag 1-0 mod Danmark i en kamp, ​​der blev overskygget af den danske midtbanespiller Christian Eriksen, der kollapsede på banen.

  Før onsdagens kamp havde hele den finske trup T-shirts, der sagde 'Bliv frisk kristen'.

  Pohjanpalo scorede det eneste mål i Finlands åbning og troede, at han havde sit andet mål i turneringen, da han kom mellem to russiske forsvarere til hovedet efter Jukka Raitalas fremragende indlæg inden for tre minutter billige fodboldtrøjer.

  Ved hjælp af videoassistentdommeren blev Pohjanpalo dog dømt til at være marginalt offside, og målet blev afvist køb fodboldtrøjer.

  Rusland havde derefter de bedste chancer, men Magomed Ozdoev headede over og lagde endnu en mulighed bredt, og kun fremragende forsvar fra Jere Uronen nægtede indskiftede Viacheslav Karavaev.

  Men værterne fik et fortjent mål, da Miranchuk, omgivet af fire gæstende forsvarere, formåede at flytte bolden på venstre fod og krølle en indsats forbi Lukas Hradecky.

  Norwich City -angriberen Teemu Pukki havde en sjælden chance for Finland i anden halvleg, men kunne kun skyde tæmmet på den russiske målmand Matvey Safonov.

  Værterne fortsatte med at se mere sandsynligt ud for, at de to sider scorede, men Aleksandr Golovin og Rifat Zhemaletdinov savnede begge snævert målet, og Daler Kuzyayev fik reddet et skud.

  Offside, Rusland. Vyacheslav Karavaev forsøger en igennemlægning, men Artem Dzyuba går i offside.

  Offside, Finland. Lassi Lappalainen forsøger en igennemlægning, men Pyry Soiri går i offside.