Blogs » Shopping » klubbene blir sammen

klubbene blir sammen


 • fotballdrakter

  klubbene blir sammen med grunnleggerne  De engelske klubbene blir sammen med grunnleggerne av Super  Kjøpe Fotballdrakter

  ytterligere tre klubber kjøp fotballdrakter uakseptabel forskjell


  De engelske klubbene blir sammen med grunnleggerne av Super League av AC Milan, Atletico Madrid, Barcelona, ​​Inter Milan, Juventus og Real Madrid.

  Ytterligere tre klubber forventes å bli med som grunnleggere, med ESL planlagt å begynne 'så snart det er praktisk mulig'.

  Manchester-klubben ble kjøpt av Abu Dhabi United Group, eid av Sheikh Mansour, i 2008, og investeringen deres har fått dem til å vokse til et av de europeiske kraftverkene kjøpe fotballdrakter.

  Men før da hadde ikke endt høyere enn åttende i Premier League-tiden, til og med falt til dypet av League One i 1998/99-sesongen.

  AC Milan, Arsenal, Atletico Madrid, Chelsea, Barcelona, ​​Inter Milan, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid og Tottenham Hotspur har alle sluttet seg som de første 12 grunnleggerne

  Tre flere stiftende klubber vil delta, mens ytterligere fem lag kvalifiserer seg årlig basert på prestasjoner i forrige sesong

  Det vil være to grupper på ti klubber hver, som spiller hjemme- og borteopphold i gruppen hvert år

  Lag som avsluttes som fjerde og femte vil deretter konkurrere i en tobeint sluttspill om de resterende kvartfinaleplasseringene

  Et to-ut-knockout-format vil deretter bli brukt til å nå finalen i slutten av mai, som blir iscenesatt som en enkelt kamp på et nøytralt sted kjøpe fotballdrakter.

  O 'Hara sa også at hvis de fikk lov til å fortsette i Premier League og spille i ESL, ville det skape en uakseptabel forskjell .