Blogs » Other » Juventus Drakt

Juventus Drakt


 • billige fotballdrakter

  holder seg forbi denne datoen  Old Trafford har blitt kastet i tvil med nyheter om at han  Juventus Drakt, Norge Drakt  bailly har knapt spilt i fotballdrakter tilbud et mer sannsynlig


  Manchester United -stjernen Eric Bailly kommer til å avvise et tilbud om en ny kontrakt etter å ha blitt frustrert over mangelen på spilletid, har det blitt hevdet. Bailly har knapt spilt i sommer, og rapporter tyder på at United ønsker en ny midtstopper i sommer.

  Baillys fremtid på Old Trafford har blitt kastet i tvil med nyheter om at han skal avvise en ny kontrakt juventus drakt.

  Hans nåværende avtale løper ut i 2022, og det virker svært usannsynlig at han holder seg forbi denne datoen.

  Bailly vil være kvalifisert til å signere en forhåndskontrakt med en utenlandsk klubb i januar hvis han ikke signerer en ny avtale

  nueva Camisetas Fútbol.

  Bailly har spilt bare 100 ganger for United til tross for at han har vært i klubben i fem år fotbollströjor barn.

  Skader har betydelig hindret tiden hans på Old Trafford, og han har falt ut av strid denne sesongen norge drakt.

  Ole Gunnar Solskjær har foretrukket å spille Harry Maguire og Victor Lindelof bakerst, og har sjelden avviket fra den sammenkoblingen.

  Han har spilt bare 15 ganger for United i den nåværende kampanjen, og åtte av disse kampene kommer i Premier League.

  To forskjellige skader har forstyrret sesongen hans så langt, selv om han Ould kommer tilbake til folden for denne ukes uavgjort i Europa League mot Granada.

  United vant første etappe med en komfortabel 2-0 seier over den spanske siden, og har en fot i semifinalen som går inn i returen på Old Trafford.

  Hvis han spiller, kan noen minutter han får fungere som en audition for potensielle fremtidige arbeidsgivere, med sin langsiktige fremtid på Old Trafford i alvorlig tvil.

  United er ivrige etter å signere en ny midtstopper i sommer, med Solskjær som stiller opp en ny partner for det engelske esset Maguire.

  Chelsea sies å lede løpet for Kounde, og etterlater Torres et mer sannsynlig mål.


  billige fotballdrakter