Blogs » Arts & Culture » ingen tilfeldighet som har skjedd

ingen tilfeldighet som har skjedd


 • Billige Fotballdrakter
  ingen tilfeldighet som har skjedd


  Chelsea balanse i angrepet da Lampard


  Liverpool Drakter, Manchester United Drakt, Billige Fotballdrakter  marokkanen savnet starten på fotballdrakter med navn prestere på dette nivået

  Frank Lampard begynner å slå seg til ro med sitt beste Chelsea XI, og det er ingen tilfeldighet som har skjedd etter at Hakim Ziyech kom tilbake. Marokkanen savnet starten på kampanjen etter å ha pådratt seg en kneskade på pre-season i Brighton, da han gjorde sin første opptreden i en Blues -skjorte.
  Under hans fravær manglet Chelsea balanse i angrepet da Lampard så på å snu alle Blues -angrepstalentene.
  liverpool drakter Vi har ennå ikke sett den samme Christian Pulisic som vi så i siste etappe av forrige sesong på grunn av skade, men Ziyech har steget opp på tallerkenen de siste ukene.
  Han tok på en mesterklasse i den siste 4-1-seieren over Sheffield United og hjelper til med å få det beste fra lagkameratene.
  manchester united drakt Ziyechs form gjør ham til en garantert starter for øyeblikket, med Lampard som ikke er i stand til å slippe ham på benken.
  billige fotballdrakter Sakte men sikkert er han på vei til å bli en del av Chelseas nye utseende, som også har vært nøkkelen til deres siste form.

  magliette calcio Han ble den første Chelsea -keeperen siden Petr Cech holdt nullen i sine tre første Premier League -utflukter.
  Mendy har også tre avslutninger for navnet sitt i Champions League mot Sevilla, Krasnodar og tidligere klubb Rennes.
  Kurt Zouma og Thiago Silva danner også basen for Chelseas nye ryggrad, og det er ingen tvil om at de er Chelsea sitt førstevalg midtstopper sammen nå.
  Blues har sluttet å lekke mål siden Kepa Arrizabalaga og Andreas Christensen ble borte fra siden.
  Som 36 -åring klarer ikke brasilianeren å spille hver kamp, ​​og kampene kommer tykke og raske på grunn av den unike karakteren til denne sesongens programplanlegging.
  Han snakker kanskje ikke engelsk, men lederskapet hans har allerede hatt stor innvirkning på Chelseas soliditet bak.
  N 'Golo Kante forblir en stadig tilstedeværelse på basen av midtbanen, og franskmannen er tilbake på sitt beste etter å ha børstet siden forrige sesongs bekymringer.
  24-åringen har åtte mål på sitt navn i 12 kamper for sin nye klubb og ser allerede hjemme i vest-London.
  Ettersom Liverpool ikke klarte å gjenskape forrige sesongs form, er det ingen grunn til at Chelsea ikke kan utfordre om tittelen tillater at de fortsetter å prestere på dette nivået.

  kjøpe fotballdrakter