Blogs » Personal » Real Madrid Drakt

Real Madrid Drakt


 • Billige Fotballdrakter
  paret kombinert kort tid etter


  League to motstandere Bradford City i


  Real Madrid Drakt, Liverpool Drakter  den portugisiske, som fotballdrakter salg til å se skogsfremgang

  Joao Carvalho scoret to mål om tre første halvt minutt som en mye endret Nottingham Forest så av spirited League to motstandere Bradford City i første runde av Carabao Cup.
  Den portugisiske, som tilbrakte sist sesong på lån med spansk andre tier-siden Almeria, satte dem fremover fra Philip Zinckernagels kors.
  real madrid drakt Og det samme paret kombinert kort tid etter, noe som resulterte i at Club-Record Signing Carvalho fullførte lavt inn i nettet på det fjerne posten.
  Bradford skapte mange sjanser i hele, med Andy Cook, Lee Angol og Callum Cooke, alt går i nærheten av Carvalhos rask dobbel.
  De besøkende ble belønnet da Cooke bøyde et fint frispark i bunnen, men de kunne ikke tvinge en equalizer.
  liverpool drakter Forest, slått av Coventry City i skadeid i deres mesterskapsåpner på søndag, de debuter til seks spillere og slitt for å få kontroll for mye av første halvår.
  Riley Harbottle skuttes bredt for vertene, og den imponerende Zinckernagel hadde en målbundet innsats blokkert som de hadde mer besittelse, men bantamene skapte de bedre sjansene.
  Maglie Calcio A Poco Prezzo Cook og Niall Canavan begge nikket innsats bredt og keeper Ethan Horvath gjorde en fin spare for å holde ut Lee Angols hard 30-yard streik.
  Men Carvalho, som sist spilte for røde i september 2020, satte dem fremover fra Zinckernagels smarte pull-back og en annen sammensatt finish fra Playmaker gjorde det 2-0 med en skarp nærliggende finish.
  Abo Eisa og Angol bortkastet anstendig sjanser etter intervallet, og selv om Cooke's Classy Free-Kark reduserte gapet, var halvtidsbladet nok til å se skogsfremgang.

  billige fotballdrakter

  juventus drakt