Blogs » Sports » trodde han hadde scoret kampvinneren

trodde han hadde scoret kampvinneren • trodde han hadde scoret kampvinneren


  Cristiano Ronaldo ble droppet til benken for Juventus


  Fotballdrakt Barn, Billige Fotballdrakter  ronaldo kom til slutt som en kjøpe fotballdrakter ancelotti ble sparket

  Cristiano Ronaldo ble droppet til benken for Juventus '2-2 tegnet mot Udinese i sin serie en åpner søndag, midt i spekulasjonen rundt sin fremtid på klubben.
  Ronaldo kom til slutt som en erstatning, introdusert på 60 minutter for Alvaro Morata, i en kaotisk slutt på kampen som så Portugal International se gul for overdreven feiring etter at han trodde han hadde scoret kampvinneren bare for var å styre det ut for offside.
  fotballdrakt barn Ifølge Sky Italia ba Ronaldo å ikke starte kampen. ESPN har nådd ut til Ronaldos representanter for kommentar.
  Juve Manager Massimiliano Allegri Avviste rapporter om lørdag hevder at Ronaldo kunne forlate Torino i sommer, hevdet den tidligere Real Madrid-spilleren, hadde fortalt ham at han skulle bli.
  billige fotballdrakter Tidligere denne uken lashed Ronaldo ut over overføringsrene om hans fremtid, og anklaget folk om å være "respektløs", men likevel stoppe for å begå sin fremtid til Juventus.
  fotbollströja barn Spansk sen-night TV-show "El Chiringuito" hevdet på mandag at en retur til Real Madrid var i kortene, men Los Blancos Boss Carlo Ancelotti distanced seg fra historien om sosiale medier.
  Ancelotti jobbet med Ronaldo for to sesonger i sin første stint som Real Madrid Manager. På den tiden vant de klubbens etterlengtede 10. European Cup - Beating Rivals Atletico Madrid 4-1 etter ekstra tid i 2014 Champions League-finalen, med Ronaldo scoring en sen straff - før Ancelotti ble sparket i 2015.

  fodboldtrøjer

  magliette calcio poco prezzo