Blogs » Shopping » Arsenal Tröjor

Arsenal Tröjor


 • billiga fotbollströjor
  eftersom tysken var ett tidigare


  Mikel Arteta har enligt uppgift beslutat sig


  Arsenal Tröjor, PSG Tröja, Billiga Fotbollströjor  det påstås att den barn fotbollströjor på alla sätt

  Mikel Arteta har enligt uppgift beslutat sig för ett drag för Julian Draxler eftersom tysken var ett tidigare mål under Arsene Wenger. Det påstås att den nuvarande Arsenal -chefen vill sätta sin egen prägel på klubben, inklusive på transfermarknaden, eftersom han ser ut att leda Gunners mot en spännande framtid.
  Klubben kommer att se Sokratis Papastathopoulos och Mesut Ozil avgå med den sistnämnda stänger in på en flytt till Fenerbahce.
  Sokratis 'har fört samtal med både Genua och Real Betis men föredrar en flytt till La Liga-klubben där han skulle återförenas med den tidigare Borussia Dortmund mittbacken Marc Bartra.
  arsenal tröjor Paris Saint-Germain mittfältare är utan kontrakt i sommar men Mauricio Pochettinos sida skulle vara öppen för att låta honom lämna den här månaden.
  Rapporten hävdar att Arteta vill leda klubben i en ny riktning när han ser ut att sätta sin egen prägel på Arsenals historia.
  Man fruktar att chansen att teckna Draxler, ett avtal som nästan inträffade 2014 och 2017, nu har varit och gått.
  PSG tröja Efter flera år i kylan hos PSG ser en flytt tillbaka till Tyskland ut att ligga på korten trots intresse från Leeds.
  billiga fotbollströjor Den nu 27-årige flyttade sedan till Wolfsburg innan han återigen kopplades till ett byte till norra London.
  I slutändan är Draxler förutom sin tillgänglighet inte längre den typ av förvärv som Arsenal kräver när de ser ut för att täppa till klyftan på resten av Big Six.
  Arsenal -ikonen Wenger, som lämnade klubben 2018, gav nyligen ut sitt stöd för Arteta och avslöjade att han skulle vara villig att hjälpa till på alla sätt han kan.

  billiga fotbollströjor