Blogs » Shopping » Fotbollströjor Sverige

Fotbollströjor Sverige


 • Billiga Fotbollströjor Barn


  Valencia wonderkid
  Yunus Musah blev den


  Arsenal Tröjor, Fotbollströjor Sverige  musah, en representant för billiga fotbollströjor online högst upp i framtiden

  Valencia wonderkid
  Yunus Musah blev den första engelsmannen som någonsin spelat för VCF förra helgen. Musah, en representant för England på U15-, U16-, U17- och U18-nivå, debuterade i Los Ches seger med 4-2 över Levante UD på matchdag 1.
  arsenal tröjor Musah fick sitt första lag genombrott efter att han kom till klubben från Arsenal 2019. 17-åringen är den första engelsmannen som någonsin spelat för Valencia CF och klubbens allra yngsta utländska spelare.
  Yunus föddes den
  29 november 2002 i New York, där hans mamma var på semester vid den tiden. Han är av ghanansk härkomst men bodde i Italien till nio års ålder och började sin ungdomskarriär med den lokala klubben Giorgione. Efter att ha flyttat till London tillbringade han sju år i Arsenal FC och tog examen från deras Hale End -akademi.
  fotbollströjor sverige Internationellt är han berättigad att representera antingen England, Ghana, Italien eller USA. Men fram till nu har han valt att representera England på internationell nivå, senast betalat för Englands U18 -tal och tidigare haft kapten för U15, U16 och U17.
  Yunus första lagsdebut för Valencia kom
  Maillot Foot Pas Cher 13 september 2020 i stadsderbyt mot Levante UD, nästan ett år till dagen efter att han gått med i klubben. Han är den första engelsmannen som någonsin spelat för Los Che i en tävlingsmatch!
  Även om han i första hand är en mittfältare kan han spela utanför och jämnt som nummer 10, som han visade mot Levante. Han sa att hans passning och kreativa förmågor är hans starkaste attribut, men han vände huvudet i Spanien med sin explosiva takt, dribblande färdigheter och näsa för mål också.
  Trots sin unga ålder har Yunus redan bevisat sitt självförtroende och sin ledarskap. Han är högljudd ute på planen och talar redan utmärkt spanska. Valencia-tränaren Javi Gracia valde honom för särskilt beröm i sin presskonferens efter matchen, framhöll hans mognad och upprepar sin tro på att ungen har förmågan och tankesättet att etablera sig högst upp i framtiden.

  Belgia Jalkapallo Paidat
  chelsea trøje
  Goedkope Barcelona shirt
  maglia liverpool
  manchester united tröja barn
  manchester united drakt
  fotbollströjor sverige
  atletico madrid trøje
  Maglia Liverpool
  Maillot Barcelone
  frankrike fotbollströja