Blogs » Sports » positionen som den mere erfarne

positionen som den mere erfarne


 • fodboldtrøjer

  positionen som den mere erfarne  Hvis Gregg Berhalter skulle  Fodboldtrøjer, Kjøpe Fotballdrakter, Liverpool Tøj

  hvis gregg berhalter skulle fodboldtrøjer med tryk til børn pålidelig folie for brooks


  Vi har set de succeshold, der har været på det seneste uden at bruge en sand angriber, som med Champions League -finalisterne Chelsea og Manchester City. Hvis Gregg Berhalter skulle gå den vej, kunne Gio Reyna, Christian Pulisic og Brenden Aaronson skabe noget super interessant som hver har en fantastisk teknisk evne.

  Det, USA har brug for, er en sikker angriber, der kan sætte sig selv i de farlige positioner. Det, de ikke har brug for, er en krop, der laver middelmådige præstationer bare for at sige, at der er en angriber på banen fodboldtrøjer. Sargent fortjener sandsynligvis det første skud på at gøre rollen til hans, og selvom han ikke har udført konsekvent, er en del af det på grund af den dårlige service omkring ham

  kjøpe fotballdrakter. Han har den klare fordel at tage kommandoen over positionen som den mere erfarne internationale spiller, men disse spil kan gå langt med at beslutte, hvem af disse spillere, hvis en af ​​dem, vil være manden, der leder angrebet, når VM kvalificerer sig liverpool tøj.

  Ikke at have Tyler Adams mod Schweiz var et problem. Efter at have pådraget sig en skade i slutningen af ​​april, spillede han ikke i den tyske pokalfinale i sidste måned, som RB Leipzig tabte mod Borussia Dortmund Goedkope voetbalshirt. Han spillede også ikke mod schweizerne. Uden ham manglede holdet nogen til at sidde dybt på midtbanen, genoprette bolden og få angrebet i gang. Vi så Schweiz besidde mere af bolden på midten og have deres måde at komme til den angribende tredjedel. Uden Adams potentielt, hvordan vil teamet se ud?

  Det er uklart, om Adams er egnet til at spille, men hvis han ikke gør det, ville et lignende resultat som Schweiz ikke være så overraskende.

  Giver Weston McKennie en smule dybere for at påtage sig den rolle? Flere spørgsmål end svar kommer torsdag.

  John Brooks og Mark McKenzie var startcenterets midterforsvarere mod Schweiz, og duoen holdt sig. Så snart Brooks kom løs, gik det hele ned ad bakke. Ingen stiller spørgsmålstegn ved Brooks 'evne, da han er den bedste forsvarsspiller, dette hold har, men uden ham er forsvaret gennemsnitligt, selv for Concacaf -standarder. Han er en sikker starter, men vil vi se McKenzie med ham eller Matt Miazga? Bayern Münchens Chris Richards virkede som om han måske havde været en stærk mulighed efter at have fået masser af minutter på lån i Hoffenheim i denne sæson, men han er ikke ' t på vagtlisten.

  Brooks bringer det fysiske spil og roen på bolden og er midterforsvarer, der har hurtigheden til at lukke chancer, hvilket er hårdt nødvendigt. Det føles som om McKenzie er den mest lignende partner for ham for nu, men USMNT lader håbe på, at han kan udvikle sig til en pålidelig folie for Brooks.